Viktigt meddelande till alla nya medlemmar!

Go down

Viktigt meddelande till alla nya medlemmar!

Post by Snuffeldjuret on Tue May 08, 2012 5:26 pm

Först och främst, Välkommen!
Hoppas att du kommer få det trevligt här hos oss och att vi kommer ha trevligt tillsammans med dig. Vill med detta topicet bara nämna sex saker som är viktigt för alla att påminnas om, men främst för dig som är ny här.

1. Om skill och uppförande.
Målet med spelaDOTA2 är inte att bli en high skill inhouse-liga utan att föra samman vänliga och inte alltför oerfarna svenska Dota 2-spelare, och försöka få igång roliga regelbundna AR-inhousematcher

2. Om steamnamn, steambild, ts3namn och forumsnamn.
Det är extremt önskvärt att du inte byter namn på steam, eller att när du gör det byter du till något liknande så att man inte glömmer av vem du är. Vi önskar även att du har samma eller snarlikt namn på ts3 samt här på forumet (be Snuffeldjuret om hjälp om du vill byta på forumet). Samma gäller även steamprofilsbilden, att du helst inte byter och att du har en över huvud taget ^^.
Anledningen till detta är att poängen med inhouse är att spela med och mot folk man "känner", vilket blir roligare desto bättre man "känner" varandra. Om man byter namn/bild i onödan kommer det bli mycket svårare för andra att känna igen dig och då göra det mindre kul för alla att spela inhouse.

3. Om IRC.
Om du inte redan har, se till att fixa IRC. Perfekt chatprogram att använda till att samla ihop oss till inhouse och matchmaking då det är så enkelt att specialdesigna en bot som gör det man vill att den skall göra. Kolla guiden här om du behöver hjälp:
http://speladota2.userboard.net/t151-irc-guide-internet-relay-chat
Kolla här fär info om hur du använder IRC-boten:
http://speladota2.userboard.net/t226-spelabot-irc-boten-info

4. Om vad man bör kunna om Dota 2.
Vill påminna igen om att man kan lära sig mycket genom att läsa min tråd om vad jag tycker alla bör känna till och team Dignitas warding-guide. Saker du behöver ha koll på för att du skall passa in så bra som möjligt (Finns ännu mer att läsa överallt för den som vill):
http://speladota2.userboard.net/t13-vad-snuffel-tycker-alla-i-speladota2-bor-ha-koll-pa-upd-7-maj
http://www.team-dignitas.net/articles/blogs/DotA/1092/Dota-2-Ultimate-Guide-to-Warding/
Ta gärna också en titt på vårat config-topic:
http://speladota2.userboard.net/t10-autoexeccfg-och-dota-2-configurering

5. Om ts3 overlayn, som in-game visar vem som pratar.
Eftersom vi inte alls har koll på varandras röster rekommenderar jag STARKT att ni alla sätter igång ts3 overlay. Overlayn gör att när man är in-game kan se vilka som är i samma ts3-kanal som en själv, och vem/vilka som pratar. Personligen har jag alltid på den. Så här fixar du det:
http://speladota2.userboard.net/t23-teamspeak-3-overlay-in-game-se-vem-som-pratar-pa-ts3

6. Om forumsaktivitet.
Mycket uppskattat om du kollar forumet i alla fall någon gång i veckan. Går väldigt fort att registrera sig (inte massa captcha eller confirmation emails), så man kan posta och slippa reklamen. På forumet får du reda på allt som händer och är på gång etc, diskutera hur vi skall förbättra spelaDOTA2 och sådant. Rösta tex väldigt gärna i dessa pollsen:
http://speladota2.userboard.net/t70-aldersgrans-i-speladota2
http://speladota2.userboard.net/t143-om-ratingsystemet-i-speladota2
http://speladota2.userboard.net/t122-irc-som-samlingsplats-for-speladota2-aktiviteter


-----


Om det är något du inte förstår eller tycker skall läggas till, tas bort eller ändras i detta topicet så får du jättegärna posta det i vårat feedback topic: http://speladota2.userboard.net/t152-feedback-pa-varan-viktig-information-forumsdel
Försök vara så tydlig som möjligt, men det är bättre att skriva något än inget!


Last edited by Snuffeldjuret on Tue Jun 12, 2012 11:06 pm; edited 6 times in total
avatar
Snuffeldjuret
spelaDOTA2 admin

Posts : 515
Join date : 2010-09-04
Age : 33
Location : Göteborg, Sweden

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum